ArcGIS for Server

Az ArcGIS for Server egy GIS szolgáltatásokat kínáló ”erőmű”, amely támogatja a vállalkozását. Központi vezérlést biztosít az összes szolgáltatásához (map, imagery, globe, geocoding service) és téradatainak kezeléshez.

Továbbá elérhetővé tesz erőteljes GIS funkcionalitásokat, mint például webes szerkesztés (web editing), hálózat-elemzés (network analysis), valamint modellezési, statisztikai és egyéb térbeli elemzési eszközök.

 


Megfelelés a térképek és GIS eszközök iránti keresletnek

 

  A megjelenítéshez és elemzéshez a több mint 70 támogatott adatformátum segítségével integrálhatja egyszerűen adatait. Kiterjedt eszközei a térbeli, táblázatos és metaadatok kezelésére lehetővé teszik, hogy:

 • Földrajzi adatok között keressen és találja meg az Önnek szükségeseket
 • Adatokat vegyen fel, tekintsen meg és kezeljen
 • Különböző geoadatbázis-sablonokat készítsen és kezeljen

 


Valósidejű érzékelők adatainak kihasználása

 

Az ArcGIS for Server (a GeoEvent Processor for ArcGIS bővítménnyel együtt) integrálja a valósidejű adatokat a GIS alkalmazásaiba.
Csatlakozhat közösségi érzékelőkhöz és hírfolyamokhoz (pl. autós GPS eszközök, mobil eszközök és közösségi média kiszolgálók) ugyanakkor kivételes valósidejű szűrőket és elemzési lehetőségeket is használhat.
Egyedülálló lehetősége nyílik arra, hogy hatékonyan észlelje és reagáljon a műveleteihez szükséges legfontosabb eseményekre, helyekre és küszöbértékekre.

 

 


Megfelelés a térképek és GIS eszközök iránti keresletnek

 

  Az ArcGIS for Server (a Portal for ArcGIS bővítménnyel együtt) egy egyénre szabható honlap létrehozását segíti a saját számítástechnikai infrastruktúráján belül.
A Portal bővíti a térinformatikai webes szolgáltatásainak elérhetőségét; olyan front end, ami integrált térkép-megjelenítőket és térképkészítő eszközöket kínál, valamint támogatja az adatainak keresését és kutatását.

 


 Alkalmazások megerősítése GIS lehetőségekkel

 

 

Az ArcGIS for Server-rel készített és irányított szolgáltatások összekapcsolhatók a vállalati alkalmazásaival — ezzel megadva a felhasználóknak a GIS erejét egyetlen kattintással.
A fejlesztők hozzáférhetnek a széleskörű webes térképező API-khoz és mobil eszközökre való SDK-khoz amikkel bámulatos térképező alkalmazásokat alakíthatnak ki vagy integrálhatják a térképeket és GIS lehetőségeket meglévő webes, mobil és desktop alkalmazásokba.

 

 


GIS szolgáltatások használata azonnal, programozás nélkül

 

  A GIS szolgáltatásai olyan különféle ingyenes, konfigurálható alkalmazásokkal dolgoznak, mint például:

 • ArcGIS Viewer for Flex és ArcGIS Viewer for Silverlight
 • ArcGIS Online webalkalmazások
 • ArcGIS mobil alkalmazások iOS, Android és Windows Phone platformra
 

Vállalati geoadatbázisok kezelése

 

 
Létrehozhatja és kezelheti a központi térinformatikai tárhelyet olyan relációs adatbázis-kezelő rendszerekkel (RDBMS), mint

 • IBM® DB2® és IBM Informix® Dynamic Server
 • Microsoft® SQL Server®, Microsoft SQL Server Express, és Microsoft SQL Azure®
 • Netezza
 • Oracle®
 • PostgreSQL