Trimble UX5 termékbemutató
2013 szeptember 15.
2013. szeptember 12-én, a Farkashegyi Repülőtéren mutattuk be több, mint 120 ügyfelünknek a Trimble legújabb légi térképezésre készült rendszerét, az UX5-t.

A termékbemutatón vendégelőadónk volt André Jadot, értékesítési igazgató a Trimble Gatewing üzletágából, aki az UX5-t mutatta be, valamint
Petr-Quido Kvet, a Trimble Navigation-től, aki a légifelvételek készítésének, kiértékelésének folyamatát prezentálta.

Előadásaik elérhetőek az alábbi címekre kattintva:


   

További fotókért kattintson ide!


A Trimble rendszere a munkához szükséges minden kiegészítővel együtt - saját repülésvezérlő, tervező- és kiértékelő programcsaláddal - teljes megoldást kínál a légi térképezéshez. A 2.5 kilós szénszállal megerősített EPP habból álló repülőgép egy 16.1 Mpx-es beépített kamerát hordoz, robotpilóta irányítja a manővereket, miközben az előzőleg megtervezett útvonalat járja be.

Legfeljebb 65km/h szélsebesség mellett, kisebb záporban is lehet vele dolgozni. 50 percet tud a levegőben tölteni, repülési magasság tekintetében pedig maximum 750 m-t ajánlanak, amellyel igen nagy területről gyűjthetünk adatokat. A leszállása automatizált, egy sík akadálymentes terepre egyszerűen csak lapos szögben lesiklik.

A termékbemutatón készült felvételekért, kérjük kattintson ide!

Amennyiben kipróbálná termékünket, illetve szeretne bővebb információt kapni, keresse kollégánkat Vízhányó József GIS/GPS szakértőt, az alábbi elérhetőségeken:

A Trimble UAS hivatalos oldala: uas.trimble.com

A termék kizárólagos forgalmazója Magyarországon az Esri Magyarország Kft.