Bemutatkozás

Hagyományainkhoz híven idén is megrendezésre kerül éves felhasználói konferenciánk, az Esri Magyarország Felhasználói Konferencia 2015.

A rendezvény kiemelt célja a világ vezető térinformatikai technológiájának és a terület újdonságainak bemutatása, valamint a szakmai közélet és párbeszéd fellendítése. Az idei évben is kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy a résztvevők még jobban megismerhessék alkalmazásainkat, és magyar felhasználói esettanulmányokon keresztül szélesíthessék GIS tudásukat.

A tavalyi évben nagy sikernek örvendő ügyféloldali szakemberekkel közösen tartott Üzleti megoldások szekció és a már hagyományosnak számító technikai újdonságokat bemutató Technikai szekció mellett bemutatásra kerülnek a legújabb Kutatás-fejlesztési, Közigazgatási és Oktatási projektek is.

A konferencián lehetősége lesz megismerkedni többek között az alábbi technológiai újdonságokkal:

Ossza meg más felhasználóinkkal tapasztalatait, jelentkezzen előadónak és/vagy poszter szekció kiállítónak
A konferencián történő részvétel minden ügyfelünk számára díjmentes! Ha szeretné bejegyezni naptárába eseményünket, kérjük kattintson ide!

Regisztráljon most*, hiszen meggyőződésünk, hogy a rendezvényünkön Ön is megtalálja azon szakembereket, és GIS témákat, melyek segítségére lehetnek szakmai céljainak elérésében.

*Regisztráció határideje: 2015. október 1.

Regisztráció

Előadóknak

Előadásra jelentkezésről információk

Az Esri Magyarország felhasználóinak lehetőségük van előadás tartására felhasználói konferenciánkon.
A nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük minél hamarabb szíveskedjen jelezni előadási szándékát.

Tovább

Poszter és térképkiállítás információk

Az Esri Magyarország felhasználóinak lehetőségük van arra, hogy saját munkájukat, projektjeiket bemutassák a konferencia „Poszter- és térképkiállítás” szekciójában.
 

Tovább