Térképészet

 


Topográfia

 

Az Esri technológia világszerte szolgáltatja civil és védelmi szervezetek számára topográfiai adatbázisok hatékony előállítását és karbantartását, és olyan publikálási minőségű térképeket és szolgáltatásokat, melyek már kevesebb forrást használnak. A költségek modernizált termelésirányítással, egyetlen integrált rendszer felhasználásával csökkenthetők. Ezek a szervezetek ügyfeleiknek irányadó információkat szolgáltathatnak, mely által nemzeti kérdésekkel is foglalkozhatnak.

 


Kartográfia, adatpublikálás

 

A kartográfiai anyagok publikálói számára fontos, hogy profi, szabványosított térképeket állítsanak elő adatkönyvtáraikból. A GIS adatbázisokra épülő kartografálást kínál, melyek kifinomult, csúcsminőségű térképanyagok előállítására alkalmas eszközöket és munkafolyamatokat biztosítanak, melyek egyszerűbb és hatékonyabb termékek előállítását biztosítják. 

 


Hajózás

Nemzeti vízügyi szervek, kereskedelmi anyagok készítői és haditengerészeti parancsnokságok is nagy előnyre tesznek szert, ha adatbázis-központú megközelítést alkalmaznak a gyártási és karbantartási adatokhoz

 


Légiforgalom

 

A biztonságos navigáció érdekében a polgári és katonai intézményeknek gyorsan kell előállítaniuk légiforgalmi információkat. Az Esri technológiája ennek biztosításához is hozzájárul: tárolja, ellenőrzi és továbbítja az adatokat, melyek szigorú előírásoknak is megfelelnek.